Centrul Municipal de Colectare Iasi

RO/EN

Municipiul Iași continuă să recicleze: campania de toamnă a Centrului Municipal de Colectare Iași (CMCI) își prezintă rezultatele

În perioada 24 octombrie – 3 noiembrie 2016, Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) a organizat o nouă campanie de încurajare a ieșenilor să predea corect spre reciclare deșeurile din gospodăriile proprii, prin organizarea unei tombole cu premii atractive. Peste o sută de persoane au răspuns îndemnurilor organizatorilor și au predat diverse tipuri de deșeuri la centrul deschis în Stradela Grădinari nr.26 din Iași.

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) și-a deschis porțile în martie 2016. Proiectul este rezultatul unui parteneriat între Organizația ECOTIC, Primăria Iași si SALUBRIS SA. CMCI este o soluție europeană pentru un oraș curat și ecologic. La CMCI, populația poate preda ușor, fie cu mașina, fie pietonal, toate tipurile de deșeuri ce se pot genera acasă: plastic, hârtie, sticlă, haine vechi, mobilier vechi sau nefuncțional, electrice stricate, ba chiar și deșeuri din construcții.

Pentru a impulsiona și mai mult ieșenii să colecteze selectiv și să participe la procesul reciclării, o nouă tombolă a fost organizată la CMCI. Astfel, oricine a predat la Centrul din Stradela Grădinari nr. 26, Iași, cel puțin un deșeu, conform regulamentului, în perioada 24 octombrie – 3 noiembrie 2016, a fost înscris automat într-o tombolă cu premii atractive. La finalul campaniei, 107 persoane au vizitat Centrul și au predat corect spre reciclare deșeuri de mai multe tipuri.

Castigatorii carnetelor de tichete in valoare de 200 RON sunt:

Castigatorii vor fi contactati pentru a-si ridica premiile.

 

Setări cookie-uri

Setări cookie-uri