Centrul Municipal de Colectare Iasi

RO/EN

Rezultatele unei noi campanii la Centrului Municipal de Colectare Iași (CMCI)

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI), primul centru municipal universal de colectare a deșeurilor din gospodării private, a organizat, începând cu 10 iunie 2017, o nouă campanie de încurajare a ieșenilor să predea corect deșeurile spre reciclare. Campania s-a desfășurat în perioada 10 – 26 iunie 2017 și a numărat 188 de participanți.

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) și-a deschis porțile în martie 2016. Proiectul este rezultatul unui parteneriat între Organizația ECOTIC, Primăria Iași si SALUBRIS SA.

La CMCI populația poate preda ușor toate tipurile de deșeuri care se pot genera acasă: electronice uzate, plastic, hârtie, haine vechi, sticlă, mobilier vechi sau nefuncțional și multe altele.

Practic, CMCI este o soluție modernă, bine gândită, realizată cu know-how european și prietenoasă cu mediul înconjurător, menita să trimită deșeurile pe fluxul reciclării.

Pentru a impulsiona și mai mult ieșenii să colecteze selectiv și să participe la procesul reciclării, o nouă tombolă a fost organizată la CMCI. Astfel, oricare dintre cei 188 de particianți care a predat la Centrul din Stradela Grădinari nr. 26, Iași, cel puțin un deșeu, conform regulamentului, în perioada 10 – 26 iunie 2017, a fost înscris automat într-o tombolă cu premii atractive.

Campania a fost susținută de Dedeman.

Castigatorii campaniei sunt:

  1. Paduraru Romeo Cezar
  2. Brodoceanu Cristian Lucian
  3. Zavu Laura
  4. Gheorghita Danut
  5. Tucaliuc Cosmin
  6. Boangher Diana
  7. Iusca Sorin
  8. Ciocan Alin
  9. Cobuz Tudor – Alexandru
  10. Antonescu Constantin

 

 

Setări cookie-uri

Setări cookie-uri