Centrul Municipal de Colectare Iasi

RO/EN

Tramvaiul Reciclării

Din 1 aprilie 2021, la Iași, și-a început traseul Tramvaiul Reciclării și și-l va continua în fiecare zi de sâmbătă și duminică.

Tramvaiul Reciclării este mijlocul de transport modificat pentru preluarea deșeurilor electrice din stațiile de tramvai și transportul acestora către Centrele de Colectare din municipiu.

Acest tramvai face parte din cadrul campaniei „DEȘEURILE ELECTRICE SUNT TRANSPORTATE ELECTRIC SPRE RECICLARE” – o campanie a Primăriei Municipiului Iași, Asociației ECOTIC și Companiei de Transport Public împreună cu SALUBRIS S.A.

Particularitatea acestei campanii constă în interacțiunea directă cu ieșenii și preluarea deșeurilor electrice și electrocasnice din apropierea domiciului lor.

În acest mod ne propunem să contribuim la atingerea obiectivelor dezvoltării durabile prin schimbarea mentalității oamenilor și dezvoltarea capabilității comunității ieșene de a utiliza resursele in mod rațional și eficient.

Tramvaiul Reciclării va merge prin cartierele municipiului în zilele de sâmbătă și duminică în intervalul orar 9.00 – 16.00 și va staționa în stațiile prestabilite după cum urmează:

  • 10:00 stația tramvai capăt DACIA
  • 12:00 stația tramvai capăt CUG (Tehnopolis)
  • 14:00 stația tramvai capăt Copou
  • 16:00 stația tramvai capăt Canta

Setări cookie-uri

Setări cookie-uri