Centrul Municipal de Colectare Iasi

RO/EN

Pe 10 martie se deschide Centrul Municipal de Colectare Iasi (CMCI)

Municipiul Iasi lanseaza primul centru municipal de colectare deseuri la nivel european din Romania, rezultatul eforturilor comune ale Primariei Iasi, Salubris si ECOTIC. „Iasul meu curat” este numele campaniei de lansare, menita sa stimuleze iesenii sa colecteze, sa recicleze si sa contribuie, astfel, la curatentia si frumusetea orasului lor.

 Pe 10 martie 2016, în Iași se deschide oficial Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI), localizat pe Str. Grădinari nr.26. Accesul se poate face pietonal sau cu autoturismul. Este primul centru municipal de colectare a deșeurilor deschis în țara noastră, respectând standarde europene și fiind co-finanțat prin Norway Grants.

Va încurajăm să colectați deșeurile din gospodăria dumneavoastră și să le aduceți la centru. Plastic, carton, hârtie, sticlă, texile, deșeuri din construcții, electrice și electronice, toate pot fi aduse la CMCI pentru a fi transformate în materie primă secundară.

De asemenea, in perioada 10 – 31 martie (L-S 08:00 – 20:00) va asteptam sa predati cel putin un deseu si castigati un premiu instant si un voucher la tombola ce are drept premii 10 echipamente electrice.

Regulamentul tombolei este disponibil aici si anexa aici.

Proiectul face obiectul contractului de finanțare “STEPS FOR WEEE” din cadrul sesiunii de finanțare Innovation Norway – Norway Grants 2009-2014.

Setări cookie-uri

Setări cookie-uri