Centrul Municipal de Colectare Iasi

RO/EN

DEȘEURILE ELECTRICE SUNT TRANSPORTATE ELECTRIC spre RECICLARE

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI IAȘI, ASOCIAȚIA ECOTIC ȘI COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC împreună cu SALUBRIS S.A. DAU STARTUL PROIECTULUI “DEȘEURILE ELECTRICE SUNT TRANSPORTATE ELECTRIC spre RECICLARE”.

SCOPUL ACESTUI DEMERS ESTE DE A INFORMA CETĂȚENII PRIVIND COMPORTAMENTUL CORECT FAȚĂ DE DESEURILE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE SI ELECTRONICE ȘI DE A OFERI SOLUȚII CONCRETE PRIVIND DEBARASAREA DE ACESTEA.

Lansarea campaniei are loc în data de 01 APRILIE 2021 în Rond Tg. Cucu urmând ca Tramvaiul Reciclării să își continue traseul prin cartierele din municipiul Iași.

Particularitatea acestei campanii constă în interacțiunea directă cu ieșenii și preluarea deșeurilor electrice și electrocasnice din apropierea domiciului lor.

În acest mod ne propunem să contribuim la atingerea obiectivelor dezvoltării durabile prin schimbarea mentalității oamenilor și dezvoltarea capabilității comunității ieșene de a utiliza resursele in mod rațional și eficient.

Tramvaiul Reciclării va merge prin cartierele municipiului în zilele de sâmbătă și duminică în intervalul orar 9.00 – 16.00 și va staționa în stațiile prestabilite după cum urmează:

Preluarea deseurilor se va efectua cu un TRAMVAI modificat astfel încât să putem încărca, colecta și transporta DEEE-uri către Centrele de Colectare din municipiu.

 

Setări cookie-uri

Setări cookie-uri